Cena wina z etykietą Klienta wymaga indywidualnej kalkulacji.
704401 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie komponuje się z mięsem jagnięcym, pieczeniami, wszelkiego rodzaju serami. Grupa cenowa B.
3002 - wino czerwone, wytrawne. Wspaniałe do dań kuchni włoskiej, czerwonego mięsa, twardych i półtwardych serów. Grupa cenowa C.
1103 - wino czerwone, wytrawne. Polecamy do pikantnych wędlin i dziczyzny. Idealne wino na długie jesienne wieczory. Grupa cenowa B.
1004 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do grillowanego, czerwonego mięsa. Grupa cenowa C.
1001 - wino czerwone, wytrawne. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem i orzechami. Grupa cenowa C.
8125 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do grillowanej dziczyzny i wołowiny, lekkiej, duszonej wieprzowiny a nawet do kebaba. Grupa cenowa C.
504401 - wino czerwone, wytrawne. Znakomite do wszelkich potraw, wzbogaci doznania smakowe każdej kuchni. Idealny partner baraniny i mięsa duszonego. Grupa cenowa B.
8150 - wino czerwone, wytrawne. Doskonałe do wszystkich mięs i serów, kiełbas, pieczonego królika a także do suma, węgorza. Grupa cenowa B.
3005 - wino czerwone, wytrawne. Pasuje do czerwonego mięsa, twardych i półtwardych serów a także do risotto i innych włoskich potraw. Grupa cenowa C.
3004 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do czerwonego mięsa, dziczyzny, mięs pieczonych, do pikantnych i twardych serów. Grupa cenowa C.
3018 - wino czerwone, wytrawne. Idealne do pieczonego mięsa, dziczyzny, grillowanych steków i dojrzałego sera, ale przede wszystkim jest perfekcyjnym winem medytacyjnym. Grupa cenowa D.
3400 - wino czerwone, wytrawne. Idealnie pasuje do pierwszych dań, pieczonego mięsa, pieczonej ryby, drobiu i mocno aromatycznych serów. Grupa cenowa B.